Lejr 23 - Jubellejren

 
Jubellejr er nystartet ferielejr, og er kærlighedsbarnet mellem en gammel og en forholdsvis ny ferielejr. Lejrlederne er derfor også et blandet team, hvor nogle er erfarne i lejrregi og kender alt til de gode ferielejrtraditioner, mens andre er relativt nye, men har prøvet at starte en ny lejr op som hjælper.
 
Vi tager det skønne koncept URK-ferielejr og skal sammen med et nyt hold hjælpere og børn være med til at skabe helt nye traditioner for Jubellejren.
 
Vi ved, at en uges ferielejr kan noget helt magisk og kan give børnene nogle nye gode venner, en masse god voksenkontakt og vigtigst af alt masser af succesoplevelser, som de kan fortælle om i skolen, når de kommer hjem. Jubellejren er en lejr, som i høj grad er drevet af hjælperne, som planlægger ugens aktiviteter - og det er vigtigt for os, at de voksne får en lige så god og sjov uge, da det helt naturligt smitter af på børnene, som fornemmer de engagerede voksne, som har lyst til at bruge deres sommerferie sammen med dem. Vores mål er at alle skal have været brudt ud i jubel flere gange i løbet af ugen!
 
At bryde ud i jubel er heller ingen sag, når man holder til i smukke Midtjyske omgivelser med mulighed for at lave masser af skønne aktiviteter inde som ude (dog helst ude). Jubellejren ligger i uge 30, og i denne uge kan alt lade sig gøre, hvad enten det er en fodboldturnering, bygge kæmpe piratskibe eller danse til discofest.
 
Vi er en lejr med et åbent køkken, hvor køkkenholdet har frie tøjler til at være tossede og kreative med maden. Vi bestræber os på at være bæredygtige, så længe at vi ikke skal gå på kompromis med børnenes oplevelse af at være på lejr. Derfor håber vi at kunne finde sjove og kreative måder at gøre bæredygtighed (som måske normalt ikke er en del af hverdagen for vores børn) en del af det at være på Jubellejr og et sjovt tiltag. Det kan f.eks. være skraldespande forklædt som et papirmonster og et plastikmonster.
 
Vi skal bruge et helt nyt hold hjælpere, som skal være med til at skabe Jubellejr-oplevelsen og vores helt egne traditioner. Vi søger derfor både nye og gamle hjælpere, som enten kender til det at være på URK-ferielejr, eller som er interesseret i at finde ud af, hvordan man holder den fedeste sommerferie sammen med 50 dejlige børn og 30-35 voksne.

 

Indstil til børnelejr

Her indstiller du et barn (7-13 år) til en børnelejr. Vælg din kommune på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre


Indstil til ungdomslejr

Her indstiller du en ung (14-17 år) til en ungdomslejr. Vælg en ungdomslejr på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre

Indstil barn til denne lejr

Dette er en lejr for børn i alderen 7-13 år

Information om lejren

Uge
Lejren afholdes i uge 30 i 2019 - den 21.-27. juli

Forberedelsesweekend
24.-26. maj 2019

Antal børn
50 børn i alderen 7-13 år

Antal hjælpere
Ca. 25

Kontaktinfo på lejrledelse
Morten Terp
Morten.j.terp@gmail.com
71 79 49 10

Sarah Monrad
sarahmonrad@hotmail.dk
60 45 09 23

Marie Blom
Marie_w_blom@hotmail.com
99 55 88 53

Lejrens adresse
Løgstørvej 170
9610 Nørager