Lejr 20 - UngMoo

UngMoo er en lejr som afholdes i uge 28 på Handbjerghus efterskole i Thyhold nær Struer. UngMoo er en ferielejr for unge, i alderen 14-17, der har brug for en uge, med hygge, sjov, afslapning, aktiviteter og en masse venner.
 
Som deltager på UngMoo skal du forvente en uge fyldt med nye oplevelser, en masse nye venner, samt sjove, skøre og udfordrende aktiviteter. Tidligere aktiviteter har været fodbold, boldspil, kørsel på off-road baner, airtrack, bålhygge, knytte armbånd, lave LP- skåle og meget mere. Lejrens aktiviteter er mangfoldige, men vigtigst af alt fokuserer vi på, at aktiviteterne skal være sjove for alle. I løbet af dagen vil der være god tid til at hygge sig med sine nye venner og benytte lejrens mange faciliteter både udendørs og indendørs. 
 
På UngMoo får du som hjælper mulighed for at komme med dit bidrag til, hvordan en fed uge skal være, og hvilke aktiviteter, der skal være i løbet af ugen. Efterskolen har mange gode faciliteter, der giver mulighed for at lave mange forskellige aktiviteter, både ude- og indendørs, til lands, til vands og sågar i luften, hvis du skulle have lyst til det. 
 
Skal du være hjælper på UngMoo, vil du indgå i et fællesskab af mere eller mindre rutinerede hjælpere, der deler en stor passion for at drive ferielejr. På UngMoo er vi et team, der driver ferielejren sammen, og hjælper hinanden med alle de opgaver, der skal løses i løbet af ugen.
 
På UngMoo lægger vi vægt på frihed til de skøre, sjove og fantastiske idéer, som både vores hjælpere, og køkkenhold får. Vil du være en del af vores køkkenhold, får du mulighed for at være en del af et fantastisk team, der ligger vægt på nye oplevelser og skøre indslag. At være hjælper på køkkenholdet er utrolig sjovt og givende, da du udover madlavningen, også får muligheden for at stå på poster, lave sjove og skøre indslag og bliver en del af lejrens hjælperfolk. 
 
Det er på UngMoo obligatorisk at deltage i forberedelsesweekenden, samt du skal fyldt 21år.
Vil du have mere information omkring UngMoo, er du meget velkommen til at skrive til en fra lejrledelsen eller se vores hjemmeside: www.UngMoo.dk 
 
Vi glæder os til at møde dig på UngMoo 2020
 
De bedste hilsner fra hele UngMoo

 

Indstil til børnelejr

Her indstiller du et barn (7-13 år) til en børnelejr. Vælg din kommune på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre


Indstil til ungdomslejr

Her indstiller du en ung (14-17 år) til en ungdomslejr. Vælg en ungdomslejr på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre

Indstil ung til denne lejr

Dette er en lejr for unge i alderen 14-17 år

Information om lejren

Uge 28
For deltagere: 5. juli - 11. juli 2020
For hjælpere: 3. juli - 12. juli 2020

Forberedelsesweekend
Den 24. - 26. april 2029 og deltagelse er obligatorisk, hvis man ønsker at være hjælper på UngMoo

Evalueringsweekend
11. - 13. september 2020

Antal børn
60 børn i alderen 14-17 år

Antal hjælpere
44 inklusiv køkkenhold og lejrledelse

Kontaktinfo
Ungekoordinator: Mie Engstrøm på 27 28 91 97 eller koordinator.ungmoo@urkmail.dk

Lejrleder: Rune Gyntzel på 28 29 70 28 

Lejrleder og økonomikoordinator: Jonas Lemvig på 81 61 88 41

Lejrleder: Jeanette Gedsø på 22 81 71 93

Lejrleder: Loise Scharling på 30 42 12 32

Lejrens adresse
Handbjerghus Efterskole
Aggerholmsvej 4
7790 Thyholm