Bliv indstiller

Ungdommens Røde Kors afholder i 2024 ferielejre for mere end 1400 børn og unge. Der er i alt 23 lejre.

Ferielejrene er forbeholdt børn og unge, der har specielt behov for at komme på et ferieophold – enten på grund af fysiske eller psykiske handicaps eller på grund af sociale forhold. Formålet er fælles for alle lejrene; at give de deltagende børn og unge en uge fyldt med sjove og spændende sommerferieoplevelser.

Sådan tilmelder du et barn eller en ung

Hvis du arbejder for de sociale myndigheder eller er kontaktperson for en lokalafdeling under Røde Kors i Danmark, kan du tilmelde børn og unge til ferielejrene.

Du gør det online her på ferielejr.dk ved at vælge den kommune, børnene tilhører. Herefter bliver du omdirigeret til den lejr, der er tilknyttet den givne kommune, hvorfra du kan tilmelde et barn til lejren.

Det koster 3300 kroner at tilmelde et barn og 3600 kroner at tilmelde en ung. Særligt for Ungdommeslejren i Sverige koster der 4.200 at tilmelde en ung. 

Ved tilmeldingen beder vi dig skrive, hvor mange pladser du er interesseret i. Bemærk venligst at tilmeldingen kun er en forespørgsel på pladser, som lejrledelsen senere skal godkende. Bemærk derfor, at bookingen først gælder, når du som indstiller har modtaget og betalt fakturaen.

Lejrledelsen sender også oplysningsskemaer vedrørende de tilmeldte børn/unge pr. mail, som vi vil bede dig om at udfylde.

Du er meget velkommen til at kontakte lejrledelsen for at få yderligere information om lejren eller tilmeldingsproceduren. Du kan se, hvilken lejr din kommune er tilknyttet samt kontaktoplysninger på den pågældende lejrledelse ved at vælge din kommune i højre side.

Vi håber, at mange vil gøre brug af muligheden for at give udsatte børn og unge en uforglemmelig uge!

Ny som indstiller?

Guide til indstillere

Er du ny som indstiller, og ved du, hvilken lejr du gerne vil indstille til, så kontakt børnekoordinatoren på den enkelte lejr, som kan sende dig guides til indstilling af børn på ferielejr. Du kan finde børnekoordinatorens kontaktoplysninger på de enkelte lejres underside.

Indstil til børnelejr

Her indstiller du et barn (7-13 år) til en børnelejr. Vælg din kommune på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre


Indstil til ungdomslejr

Her indstiller du en ung (14-17 år) til en ungdomslejr. Vælg en ungdomslejr på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre

”Jeg tror, det giver mig lige så meget, som det giver ungerne”

Ferielejr er ikke kun en kæmpe oplevelse for børnene. For frivillige Scott er det en uge fyldt med fællesskab og følelsen af at gøre en positiv forskel i børnenes liv.
Læs mere

Presse

Pressekontakt til alle lejre bedes gå gennem Ungdommens Røde Kors' pressemedarbejder.