Vi er ungdommen nu til dags

Ungdommens Røde Kors kickstarter nye relationer for børn og unge, der i en periode har brug for en hjælpende hånd. Vi oplever et kæmpe engagement fra ungdommen nu til dags!
 
Mere end 5.000 frivillige lægger tid, hjerte og idérigdom i at skabe ligeværdige ung-til-ung-fællesskaber sammen med 12.000 børn og unge. Vi tror på, at "alle kan være noget særligt for nogen".
 

I Ungdommens Røde Kors ved vi, at det gør en kæmpe forskel for det enkelte barn eller ung at møde de frivillige på vores forskellige aktiviteter. Her oplever de nemlig at få nærvær, tryghed og at indgå i et positivt fællesskab, samtidig med at de kan få hjælp til at håndtere problemer derhjemme, i skolen eller på det personlige plan.

Hvert år engagerer vi ca. 17.000 børn og unge alene i Danmark. Men der er mange flere, der har brug for vores hjælp. Vi ved, hvad der skal til, men det kræver at endnu flere bakker op om vores arbejde. Derfor kan du gøre en afgørende forskel ved at blive medlem eller give et fast månedligt bidrag.

Bliv medlem

Læs mere om Ungdommens Røde Kors

 

Indstil til børnelejr

Her indstiller du et barn (7-13 år) til en børnelejr. Vælg din kommune på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre


Indstil til ungdomslejr

Her indstiller du en ung (14-17 år) til en ungdomslejr. Vælg en ungdomslejr på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre

Ferielejr er de voksnes frikvarter

Årets ferielejre er ikke kun en stor oplevelse for de børn, der får et pusterum fra hverdagen. For frivillige som Emil er det en uge, hvor de kan få lov at lege og opleve, hvor stor en forskel de kan gøre i børnenes liv.
Læs mere