Lejr 15 - Snefnuggen (Vinterlejren)

Snefnuggen tager en tur til Trysil igen i uge 14 i 2024. Her samles vi, 15 hjælpere, 3 i køkkenet, 2 lejrledere og 18 forventningsfulde børn i alderen 9-13 år. 

Snefnuggen er der både plads til de børn, der vil køre vildt på ski og dem der tager det i et mere roligt tempo. Der er plads til dem, der aldrig har prøvet det før og der er plads til dem, der er ferm på ski. For os handler det ikke om niveau men glæden ved at være på ski. For at børnene kan få en god oplevelse på ski kræver det dog, at vores frivillige har skierfaring og minimum et års erfaring fra en anden ferielejr. 

Det handler om at give børnene en uge med succesoplevelser, som både kan opstå på dagens skitur eller i kampens hede med snelegene. Når dagens skitur er overstået er det nemlig tid til at lege løs i den smukke natur. Og når vi så er blevet trætte af det, skal vi fylde vores maver med massere af kakao, store skumfiduser og lige lidt ekstra flødeskum. For det må vi gerne på vores skitur.

Lejren går i al sin helhed ud på at give børnene en følelse af at blive set og hørt præcis som de er af både børn og barnlige sjæle. Og endnu mere handler det om massere af varmt tøj og store smil. 

Ansøg som frivillig:

Lyder det som noget for dig? Så kan du ansøge som frivillig her.

Snefnuggens køkken:

I Snefnuggens norske hyttekøkken er det vigtigste, at vi får givet børn og voksne mættende måltider, så vi er tanket op til de lange skiture. Udover det, er der fri leg til fortolkning af vores alles favoritretter. 

På Snefnuggen skal der både være plads til de gode grøntsager, men bestemt også til kage, varm kakao, flødeskum og hvad der nu hører sig til en skitur. 

Når man er i Snefnuggens køkken, skal der være plads til hygge. Derfor skal der imellem gryderne også være plads til at spille spil med børnene og store kopper kaffe. 

Lejrstedet:

Snefnuggen tager til Trysil, hvor vi sammen skal udforske de norske fjelde og store skibakker. 

Vi skal alle sove i hytten Bjønnstua, som er en stor hytte med plads til alle. Her sover både børn og voksne i køjer. 

Indstil barn/børn til denne lejr (deadline for børnetimelding er 15.01.2023)

Kender du et barn, som du gerne vil have med på ferielejr, så kontakt din lokale Røde Kors afdeling (https://www.rodekors.dk/afdelinger) eller familieafdelingen i din kommune, og hør, om de sender børn/unge afsted på lejr.

Det koster 4.250 kr. at deltage på vinterlejren og kun i særlige tilfælde har vi børn/unge som får en plads udenom vores indstillere.

 

Indstil til børnelejr

Her indstiller du et barn (7-13 år) til en børnelejr. Vælg din kommune på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre


Indstil til ungdomslejr

Her indstiller du en ung (14-17 år) til en ungdomslejr. Vælg en ungdomslejr på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre

Information om lejren

Uge
Lejren afholdes i uge 14 i 2024. Forventede datoer 30. marts - 6. april.

Forberedelsesweekend
9.-11. februar afholdes på Sjælland. Weekenden er obligatorisk at deltage i.

Antal børn
18 børn i alderen 9-13 år.

Antal hjælpere
Cirka 15 hjælpere og 3 køkkenhjælpere, derudover består lejrledelsen af 2 lejrledere. 

Du skal have mindst 1 års erfaring som frivillig med ferielejre eller lignende for at være hjælper på Snefnuggen. Derudover skal du være rutineret på ski.

Deadline for tilmelding som frivillig er 31.12.2023

Læs mere om Snefnuggen på lejrens egen hjemmeside: www.snefnuggen.com

Kontaktinfo på lejrledelsen
snefnuggen@urkmail.dk

Lejrleder
Magnus Buch

Lejrleder
Mathias Høgh Titelbech

Lejrens adresse
Kommer snarest

Lejrens CVR-nummer
31721423