Lejr 11 - Fantasilejren

På Fantasilejren skal vi have det sjovt, vi skal hygge, vi skal lege og vi skal skabe nye venskaber. Vi holder til på Ladelund Efterskole, hvor vi har alle muligheder for at skabe en skøn uge i de naturskønne omgivelser. 

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan lave. Ladelund Efterskole sætter nemlig de ideelle rammer for en fantastisk uge. Der findes store indendørs lokaler såsom en teatersal, en dagligstue, en biograf, en idrætshal, en spisesal og et værksted, hvor maskinerne kan/må benyttes af hjælperne. Også udendørs har vi gode arealer med bl.a. en fodboldbane, et streetområde, en stor og en lille bålplads og flere græsarealer.

På Fantasilejren inddeler vi børnene i fire grupper efter alder, som er de grupper, børnene laver aktiviteter i, spiser i og sover i. Det betyder, at man lærer sin gruppe rigtig godt at kende (både som hjælper og barn), og der er mulighed for at knytte nogle rigtig gode venskaber i løbet af ugen. Ydermere betyder aldersopdelingen, at man kan tillade sig at lave mere aldersspecialiserede aktiviteter, som fanger lige netop dén aldersgruppe og ikke nødvendigvis alle fra 7-13 år. 

Afhængigt af aldersgruppen du er tilknyttet, er der altså et hav af muligheder for at få en fed uge, men du kan være sikker på, at der i løbet af ugen vil være aktiviteter for enhver smag – lige fra fattigmandspaintball til postkortskrivning. Desuden er der et par aktiviteter på tværs af grupperne i løbet af ugen, en tur i svømmehallen og udflugter, som tidligere er gået til vadehavet og Legoland.

Aktiviteterne bliver arrangeret af hjælperne på forweekenden, som afholdes cirka tre måneder før lejren. Denne er obligatorisk for hjælpere, og det er her, hjælperne inddeles på de forskellige børnegrupper, hvorefter man planlægger et program for sin gruppe på lejren. Hjælperflokken består af både gamle og nye hjælpere.

Desuden gør vi vores bedste for at hjælperne har det hyggeligt og sjovt, for så har børnene det også godt og får en rigtig dejlig ferieoplevelse.

Tjek vores Facebookside ud www.fantasilejren.dk, hvor du kan se tusindvis af billeder og opleve, hvor fedt vi har det på Fantasilejren :) 

 

Indstil barn/børn til denne lejr

Kender du et barn, som gerne vil med på denne lejr, så kontakt din lokale Røde Kors afdeling (https://www.rodekors.dk/afdelinger) eller familieafdelingen i din kommune, og hør, om de sender børn/unge afsted på lejr.

Det koster 3.300 kr. at deltage på ferielejr og kun i særlige tilfælde har vi børn/unge som får en plads udenom vores indstillere.

Indstil til børnelejr

Her indstiller du et barn (7-13 år) til en børnelejr. Vælg din kommune på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre


Indstil til ungdomslejr

Her indstiller du en ung (14-17 år) til en ungdomslejr. Vælg en ungdomslejr på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre

Indstil barn til denne lejr

Dette er en lejr for børn i alderen 7-13 år

Information om lejren

Uge
Lejren afholdes i uge 28 i 2024.

Det vil sige fra søndag d 7. juli - lørdag d. 13. juli for børnene, og fra lørdag d. 6. - søndag d. 14. juli for hjælperne.

Forberedelsesweekend
Fredag d. 19. - søndag d. 21. april 2024 er der forberedelsesweekend.

Weekenden er obligatorisk for alle hjælpere, da det er her vi planlægger store dele af sommerens program. 

Antal børn
cirka 70 børn i alderen 7-13 år.

Antal hjælpere
cirka 45 hjælpere inklusiv køkken.

Hjemmeside
www.fantasilejren.dk

Kontaktinfo på lejrledelsen

Fantasilejrens telefonnummer: 42 71 35 19
 
Lejrleder
Camilla Desvig-Bol
camilla@fantasilejren.dk

Lejrleder og indkøbsansvarlig
Morten Nørgaard Knudsen
morten@fantasilejren.dk
 
Lejrleder og hjælper ansvarlig
Malte Bøttcher Pørksen
 
Lejrleder og børne ansvarlig
Katja Andersen
 
Økonomikoordinator
Daniel Ankersen
 

Lejrens adresse
Ladelund Efterskole
Ladelundvej 75
6600 Vejen

Lejrens CVR-nummer
31721326