Lejr 11 - Fantasilejren

På Fantasilejren skal vi have det sjovt, vi skal hygge og vi skal skabe nye venskaber. Vi holder til på Ladelund Efterskole, hvor vi har alle muligheder for at skabe en skøn uge i de naturskønne omgivelser. 
 
Et af vores mottoer er, at det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan lave. Ladelund Efterskole sætter nemlig de ideelle rammer for en fed uge. Der findes store indendørs lokaler såsom en spisesal, en teatersal, en dagligstue, en idrætshal og et værksted, hvor maskinerne kan/må benyttes af hjælperne. Også udendørs har vi gode arealer med bl.a. en fodboldbane, en stor og en lille bålplads og flere græsarealer.
 
På Fantasilejren inddeler vi børnene i fire aldersopdelte grupper, som er de grupper, børnene laver aktiviteter i, spiser i og sover i. Det betyder, at man lærer sin gruppe rigtig godt at kende (både som hjælper og barn), og der er mulighed for at knytte nogle rigtig gode venskaber i løbet af ugen. Ydermere betyder aldersopdelingen, at man kan tillade sig at lave mere aldersspecialiserede aktiviteter, som fanger lige netop dén aldersgruppe og ikke nødvendigvis alle fra 7-13 år. 
 
Afhængigt af aldersgruppen du er tilknyttet, er der altså et hav af muligheder for at få en fed uge, men du kan være sikker på, at der i løbet af ugen vil være aktiviteter for enhver smag – lige fra fattigmandspaintball til postkortskrivning. Desuden er der fælles lejrhygge nogle aftener i løbet af ugen, en tur i svømmehallen og en stor udflugt – vi har været i Legoland de seneste to år.
 
Aktiviteterne bliver arrangeret af hjælperne på forweekenden, som afholdes cirka tre måneder før lejren. Denne er obligatorisk, og det er her, hjælperne inddeles på de forskellige børnegrupper, hvorefter man planlægger et program for sin gruppe på lejren. Hjælperflokken består af både gamle og nye hjælpere.
 
Desuden gør vi vores bedste for at hjælperne har det hyggeligt og sjovt, for så har børnene det også godt og får en rigtig dejlig ferieoplevelse.
 
Tjek vores hjemmeside www.fantasilejren.dk, hvor du kan se tusindvis af billeder og opleve, hvor fedt vi har det på Fantasilejren :) 

 

Indstil til børnelejr

Her indstiller du et barn (7-13 år) til en børnelejr. Vælg din kommune på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre


Indstil til ungdomslejr

Her indstiller du en ung (14-17 år) til en ungdomslejr. Vælg en ungdomslejr på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre

Indstil barn til denne lejr

Dette er en lejr for børn i alderen 7-13 år

Information om lejren

Uge
Lejren afholdes i uge 27 i 2021. Det vil sige den 3.-11. juli for hjælperne og fra den 4.-10. juli for børnene. 

Forberedelsesweekend
23.-25. april 2021. Deltagelse i forweekenden er obligatorisk. 

Antal børn
Cirka 65 børn i alderen 7-13 år.

Antal hjælpere
Cirka 37 hjælpere inklusiv køkken.

Hjemmeside
www.fantasilejren.dk

Kontaktinfo på lejrledelsen

Fantasilejrens telefonnummer: 42 71 35 19

Lejrleder og børneansvarlig Camilla Desvig-Bol
camilla@fantasilejren.dk

Lejrleder og hjælperansvarlig Elisabeth Aaskilde
elisabeth@fantasilejren.dk

Lejrleder og indkøbsansvarlig Morten Nørgaard Knudsen
morten@fantasilejren.dk

Lejrleder og økonomiansvarlig Louise Hougesen Bjerking
louise@fantasilejren.dk 

Lejrens adresse
Ladelund Efterskole
Ladelundvej 75
6600 Vejen

Lejrens CVR-nummer
31721326