Lejr 12 - Regnbuelejren

Regnbuelejren er en ferielejr med fokus på sjove ferieoplevelser for børn, der trænger til det.
 
Børnene er i centrum på Regnbuelejren, og selvom vi arbejder med et fast ugeprogram, hvor de frivillige har brugt tid og energi på at planlægge sjove, kreative og gennemførte aktiviteter, er der også plads til at afvige fra programmet, hvis det er det, børnene har behov for.
 
Vi bor i fantastiske omgivelser på Langeland med masser af store, grønne områder på efterskolen og muligheder for sjove udflugter i lokalområdet. Tidligere er vi blandt andet taget på ture, hvor vi har spillet fodboldgolf, kørt på skinnecykler, overnattet i et shelter og meget andet. Vi får også tit folk ud på lejren og har for eksempel haft heste ude som børnene kunne ride på, en luftballon som børnene kunne kravle ind i, en tryllekunstner der lavede et show og flere andre. Det meste af tiden finder vi dog på sjove aktiviteter sammen med børnene på lejren. Blandt andet har vi leget omvendtdag og været på tidsrejse, men tit kan det sjoveste for børnene være at lege med lego, spille vandrundbold eller bare slappe af i solen og snakke med deres nye venner.
 
På vores lejr er det vigtigt, at de frivillige har det godt sammen. Derfor fokuserer vi på at lave arrangementer i løbet af året, så vi også får set hinanden udover selve lejren. Når vi kender hinanden godt og har det sjovt sammen, smitter det af på børnene, som får en endnu bedre lejr. Desuden er venskaberne mellem de frivillige også med til, at de frivillige kommer igen år efter år.
 
Vi lægger vægt på, at man bruger sig selv, sine kompetencer og sit netværk som frivillig. Derfor opfordrer vi alle frivillige til at spille ind med, hvad de synes er sjovt og spændende – så længe det også er noget for børnene. Vi arbejder hele tiden på at gøre lejren bedre og sjovere, og det er vores vision at inddrage børnene så meget som muligt.
 
Køkkenet:
Lejren hænger selvfølgelig ikke sammen uden vores seje køkkenhold, der sørger for, at ingen børn eller voksne går sultne i seng. Det er dog ikke kun køkkenholdets madevner, vi på ferielejren værdsætter. Det er også "hjertet" på lejren i den forstand at resten af hjælperne gerne lige lægger et smut forbi køkkenet, når der er brug for en lille kaffepause. Køkkenholdet bringer god energi og masser af lækker mad hele ugen, og vi kan altid bruge flere glade køkkenfolk på vores lejr.
 
Indstil barn/børn til denne lejr
Kender du et barn, som gerne vil med på denne lejr, så kontakt din lokale Røde Kors afdeling (https://www.rodekors.dk/afdelinger) eller familieafdelingen i din kommune, og hør, om de sender børn/unge afsted på lejr.

Det koster 3.300 kr. at deltage på ferielejr og kun i særlige tilfælde har vi børn/unge som får en plads udenom vores indstillere.

Indstil til børnelejr

Her indstiller du et barn (7-13 år) til en børnelejr. Vælg din kommune på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre


Indstil til ungdomslejr

Her indstiller du en ung (14-17 år) til en ungdomslejr. Vælg en ungdomslejr på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre

Indstil barn til denne lejr

Dette er en lejr for børn i alderen 7-13 år

Information om lejren

Uge
Lejren afholdes i uge 29 i 2024, dvs. den 13. - 21. juli for hjælpere og den 14. - 20. juli for børnene. 

Forberedelsesweekend
Forberedelsesweekenden afholdes den 19.-21. april 2024. Det er obligatorisk at deltage for at kunne komme med på lejr. 

Antal børn
Cirka 65 i alderen 7-13 år.

Antal hjælpere
30 hjælpere, 8 på køkkenholdet og 5 i lejrledelsen.

Hjemmeside
www.regnbuelejren.dk

Kontaktinfo på lejrledelsen:
Kontakt lejrledelsen på: lejrleder@regnbuelejren.dk

Lejrleder Sara Hallsdóttir Bonde
40 62 09 89 

Lejrleder Jacob Gullak Andersen
jacob@regnbuelejren.dk eller 27 85 37 92

Lejrleder Emilie Bertelsen
23 88 60 09

Regnbuelejrens Børnekoordinatorer kan kontaktes på: koordinator@regnbuelejren.dk

Koordinator Simone Wolfgang Duelund
42 95 50 39 

Koordinator Victoria Johansen
31 70 07 53

Lejrens adresse

Musikefterskolen i Humble
Hovedgaden 21
5932 Humble

Lejrens CVR-nummer
31721342