Lejr 14 - Eventyrlejren

Eventyrlejren er en nyopstartet ferielejr under Ungdommens Røde Kors, med 4 lejrledere som har en masse ferielejr erfaring på bagen.

Eventyrlejren afholdes i uge 30. 

Her sætter vi fokus på, at det netop skal være en ferie for de børn og unge, som får lov til at komme med, så det skal være en ferie med alt, hvad det indebærer. Målet er at børnenene skal have en eventyrlig uge med fede historier, som de kan fortælle om når de kommer tilbage til skolen efter ferien.

Eventyrlejren er den fedeste oplevelse for børn og voksne da den er spæk fyldt med spændende og kreative aktiviteter og lege. Aktiviteterne er skabt af de frivllige, men foregår altid på børnenes præmisser, dette er specielt i fokus på Eventyrlejren da børnene på ankomstdagen får lov til at vælge en linje, som de kan følge gennem ugen. Vores linjer gør det muligt for børnene at lære, at udvikle sig og muligvis give dem smag for en ny hobby eller aktivitetet, som de vil kunne tage med hjem til videre udfoldelse. 

Vigtigst er det, at Eventyrlejren er et sted, hvor børn kan få lov til at være børn, og voksne kan få lov til både at være børn og voksne, da det ikke kun er barnet i centrum, men også den barnlige sjæl. 

Vi vil i 2021 være 55 børn og unge i alderen 7-13, samt 25 hjælpere (inkl. køkkenhold og ledere). 

Og vi bestræber os på at alle 80, både børn og voksne, vil få en eventyrlig ferieuge i fællesskab. 

De frivillige

Da vi er en nyopstartet ferielejr anno 2021, kan du som hjælper være med til at skabe en fed ny ramme for, hvad en ferielejr er. Alle ideer er velkomne og der sættes ingen begrænsninger for kreativiteten. 

Vi afholder en planlægningsweekend i foråret, hvor alle ideer kan drøftes og al planlægning af lejren sker. Her vil alle hjælpere desuden lærer hinanden at kende og lege sammen, som var de selv på ferielejr. 

Og hvis du nu tænker: “Hmm, det lyder godt nok fedt, men jeg har aldrig prøvet noget lignende”, så frygt ej; Vi har brug for alle slags hjælpere - om du har erfaring m. ferielejr, er uddannet pædagog, arbejder i Bilka eller er arkitekt, så har vi brug for jer alle. 

Køkkenholdet

Hvis du gerne vil være med til at give børn, der har brug for det, en fantastisk uge, men ikke synes du har den største børnetække, så er der også den mulighed at du kan være frivillig på køkkenholdet. Her kan du få lov til at lave en masse lækker mad, sammen med en flok andre seje hjælpere. 

At være i køkkenet er en ligeså stor del af lejren, da der jo også skal lækker mad til for at have en eventyrlig ferie. 

For husk at uden mad og drikke duer helten ikke (helte ses både i form af seje hjælpere og børn med masker og kapper).

Lejrstedet 

Eventyrlejren afholdes på Ringe Fri- og Efterskole. Efterskolen byder på flere dejlige udendørsområder, men også flere haller og indendørslokaler, hvis vejret ikke holder. Vi bestræber os dog på at udnytte det forhåbentligt skønne, solrige danske sommervejr, ved at være udendørs. 

Børnene kommer til at sove på henholdsvis 2- og 3-mands værelser, fordelt på køn og aldersgrupper, og der vil være voksne i nærheden natten igennem.

OBS til indstillere: Indstillere skal være opmærksomme på at børnene selv skal kunne blive transporteret til og fra lejren.

 

 

Indstil til børnelejr

Her indstiller du et barn (7-13 år) til en børnelejr. Vælg din kommune på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre


Indstil til ungdomslejr

Her indstiller du en ung (14-17 år) til en ungdomslejr. Vælg en ungdomslejr på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre

Indstil barn til denne lejr

Dette er en lejr for børn i alderen 7-13 år

Indstillere skal være opmærksomme på at børnene selv skal kunne blive transporteret til og fra lejren

Information om lejren

Uge
Lejren afholdes i uge 30 i 2021.

Lørdag den 24. juli - søndag den 1. august for frivillige. 
Søndag den 25. juli - lørdag den 31. juli for børn.

Forberedelsesweekend
Fredag den 14. maj - søndag den 16. maj 2021. Forweekenden er obligatorisk for alle hjælpere. 

Antal børn
55

Antal hjælpere
25

Kontaktinfo på lejrledelsen
Fælles mail: eventyrlejren@gmail.com

Lejrleder:
Amanda Cigarlos Dahlmann

Lejrleder:
Bjørn Alexander Akiboh Sørensen

Lejrleder:
Nicolai Poulsen

Lejrleder:
Mathias Titelbech

Børnekoordinator:
Mathilde Skov Jensen

Lejrens adresse
Ringe Fri- og Efterskole
Rolighedsvej 25
5750 Ringe

Lejrens CVR-nummer
41747463