Lejr 19 - Stjernelejren

 

På Stjernelejren skaber vi en uforglemmelig uge fyldt med fantastiske oplevelser for knap 60 børn. Her får børnene ikke blot nye venner, men også skulderklap, succesoplevelser og en masse minder for livet, som de kan tage med sig hjem.

Både som frivillig hjælper eller køkkenhjælper bliver du en del af en flok virkelig seje voksne, der brænder for at skabe en uforglemmelig ferieuge. Som frivillig er du med til at skabe lejrmagi for børnene og de andre frivillige, ved at arrangere sjove aktiviteter, lave lækker mad i køkkenet eller bare være der som en mega sej voksen, der bruger en uge af din sommerferie på at være noget for andre. Det er vigtigt for os, at alle frivillige får en mindst lige så god og sjov uge som ungerne – det giver overskud og smitter af på hele lejrflokken.

Derfor er det også kun fantasien der sætter grænsen for, hvad vi laver, når vi holder lejr i uge 30 i lækre omgivelser på Skovbo Efterskole. Her kan alt lade sig gøre, hvad enten det er en høvdingeboldturnering, en tur ud og plukke jordbær eller en kæmpe dansefest.

Køkkenholdet har frie tøjler til at sammensætte en kreativ, lækker og til tider vild madplan. På Stjernelejren er de køkkenfrivillige en integreret del af lejren, og de kan også være med til i vandkamp, i kreaværkstedet eller til rundbold, når muligheden byder sig.

Så er du klar på at give verdens bedste unger årets bedste sommerferie, så tag med på Stjernelejr!

Indstil barn/børn til denne lejr Alle pladser på Stjernelejren 2024 er booket. Kontakt venligst lejrledelsen hvis du har spørgsmål.

Kender du et barn, som gerne vil med på denne lejr, så kontakt din lokale Røde Kors afdeling (https://www.rodekors.dk/afdelinger) eller familieafdelingen i din kommune, og hør, om de sender børn/unge afsted på lejr.

Det koster 3.300 kr. at deltage på ferielejr og kun i særlige tilfælde har vi børn/unge som får en plads udenom vores indstillere.

Indstil til børnelejr

Her indstiller du et barn (7-13 år) til en børnelejr. Vælg din kommune på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre


Indstil til ungdomslejr

Her indstiller du en ung (14-17 år) til en ungdomslejr. Vælg en ungdomslejr på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre

Information om lejren

Uge
Lejren afholdes i uge 30 2024. Den 20. til 28. juli for frivillige og d. 21. til 27. juli for børn.

Forberedelsesweekend
19.-21. april 2024. Det er obligatorisk for nye såvel som gamle hjælpere at deltage i denne weekend. Vi skal have rystet et rigtig godt team sammen.

Antal børn
Cirka 60 børn i alderen 7-13 år

Antal hjælpere
40 hjælpere inkl. køkken og ledelse

Kontaktinfo på lejrledelsen

For at kontakte lejrledelsen, skriv venligst til fl19.leder4@rodekors.dk.

Lejrleder Thilde (fl19.leder1@rodekors.dk)

Lejrleder Clara (fl19.leder2@rodekors.dk)

Lejrleder Mathias (fl19.leder3@rodekors.dk)

Lejrleder Molly (fl19.leder4@rodekors.dk)

Lejrens adresse
Skovbo Efterskole
Ringstedvej 614
4100 Ringsted

Lejrens CVR-nummer
31721504