Lejr 20 - UngMoo

På UngMoo førsøger vi hvert år at gøre uge 28 til den mest fantastiske uge på hele året. UngMoo er hvert år fyldt med nye venskaber, nye oplevelser, hygge, god mad og en masse slik. På UngMoo skal du forvente en uge fyldt med spændende aktiviteter, som vores seje hjælpere hvert år planlægger. Vi har tidligere været i Fårup Sommerland, afholdt fodboldturnering, været på sheltertur, leget vandkamp, lavet TikTok-videoer og været kreative i vores krearum. Derudover bliver der i løbet af ugen også mulighed for afslapning med god musik i sækkestole og hyggeområder.

Ung på lejr

Som ung på UngMoo skal du være fyldt 14 år, men ikke 18 år endnu. Du får lov til at være teenager, hvilket betyder, at når der ikke er planlagt fede aktiviteter, får du selv lov til at bestemme, om du vil slappe af med et brætspil, god musik, flade ud i solen, eller om du hellere vil spille fodbold, danse, være kreativ eller slå vejrmøller på græsplænen.

Du kommer til at være omgivet af 59 andre unge, der også synes det er fedt at være på lejr, så du skal være forberedt på at få nye venner på lejr. Du kommer til at sove med 1-2 andre på dit værelse, så der er rigelig tid til at sludre om dagen, der er gået, den søde dreng eller pige, og hvad der ellers sker på lejr.

Vores frivillige planlægger hvert år et væld af fede aktiviteter, laver mega god mad og vigtigst, så synes de også det fedeste er at være på lejr og bruge en uge på at være sammen med dig og alle de andre unge.

Frivillig

Som frivillig skal du være fyldt 21 år, når lejren starter. Derudover har vi ingen krav til din baggrund og uddannelse. Det vigtigste er, at du har lyst til at give alt hvad du har for at skabe en fantastisk uge for de unge, og at du har lyst til at udfordre dig selv og lære dig selv bedre at kende.

Som frivillig skal du være forberedt på, at det bliver en fed uge, hvor du kommer til at lære dig selv bedre at kende. Du kommer til at grine en hel del sammen med de andre frivillige, men du skal også forvente, at det vil være udfordrende. Det er hårdt at være på lejr, da du kommer til at være meget på, skal være nærværende, og du kommer til at få mindre søvn, end du plejer. Men det er det hele værd, fordi lejr er en oplevelse, der giver så meget igen, og det er en uge, du vil tænke positivt tilbage på meget længe.

Køkken

Som del af køkkenet kommer du til at være en del af det fedeste sammenhold. Du vil sammen med 5-6 andre frivillige være med til at lave mad, bage kage og skabe rigtig god stemning. Som hjælper i køkkenet kommer du til at være med til at sammensætte og skabe en oplevelsesrig menu for hele lejren. Der er mulighed for at lave temamåltider og skøre indslag – kun fantasien sætter grænsen. På lejren har vi et stort og veludstyret køkken, hvor der er god plads til at lave mad. Det betyder, at alle køkkenhjælpere kan være en del af køkkenet på samme tid. Fordi du kommer til at bruge meget tid sammen med de andre køkkenfrivillige, vil du opleve at få et fedt sammenhold med dem alle sammen.

På UngMoo møder vi de unge, hvor de er. Det kan blandt andet betyde, at de har mulighed for at hjælpe til i køkkenet, skulle de have interesse for det. Det betyder for dig som frivillig i køkkenet, at du får mulighed for at inddrage de unge i din hverdag. Køkkenet er derfor også en rigtig god mulighed for at se, hvordan det er at være på lejr, hvis det at være hjælper lyder som en stor mundfuld.

Det er ikke et krav, at du er god til at lave mad, men du skal være villig til at give det en skalle og indgå i et sammenhold med de andre.

Lejrstedet

UngMoo bliver afholdt på Handbjerghus Efterskole, som er en stor efterskole på Thyholm, hvor der er masser af plads og skønne udendørsområder. Det betyder, at der er rig mulighed for at lave alle slags aktiviteter. Skolen er desuden placeret tæt på stranden og 7 km fra en shelterplads, hvortil der afholdes hike.

Alle de unge bliver indlogeret på 3 mands-værelser, og de frivillige på 1-, 2- eller 3-mandsværelser.

Vi glæder os til at høre fra dig, om du skal være deltager på lejren, være hjælper eller frivillig i køkkenet.

Har du flere spørgsmål, skal du endelig tage kontakt til en af os i lejrledelsen, så skal vi gøre vores bedste for at svare dig.

Indstil ung/unge til denne lejr (Lejren sommer 2023 er fuldt booket)

Er du forælder til en ung, som gerne vil med på denne lejr, så kontakt din lokale Røde Kors afdeling (https://www.rodekors.dk/afdelinger) eller familieafdelingen i din kommune, og hør, om de sender børn/unge afsted på lejr.

Det koster 3600,- at deltage på ungdomslejre og kun i særlige tilfælde har vi børn/unge som får en plads udenom vores indstillere.

Alle pladser er booket på UngMoo 2023. Vi henviser til de andre lejre. Hvis der spørgsmål angående UngMoo, så send en mail til lejrens ledelse. Generelle spørgsmål til Ungdommens Røde Kors eller ferielejrene kan sendes til ferielejr@urk.dk

Indstil til børnelejr

Her indstiller du et barn (7-13 år) til en børnelejr. Vælg din kommune på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre


Indstil til ungdomslejr

Her indstiller du en ung (14-17 år) til en ungdomslejr. Vælg en ungdomslejr på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre

Ungmoo 2023 er pt. fuldt booket for deltagere. Skriv til lejrledelsen hvis du har spørgsmål angående tilmelding eller lignende. 

 

Information om lejren

Uge 28 2023

7. - 16. Juli for hjælpere
9. - 15. Juli for deltagere

Forberedelsesweekend
14.-16. april 2023, deltagelse er obligatorisk, hvis man ønsker at være hjælper på UngMoo

Evalueringsweekend
8. - 10. september 2023

Antal børn
60 børn i alderen 14-17 år

Antal hjælpere
44 inklusiv køkkenhold og lejrledelse

Kontaktinfo
Lejrleder:
Rune Gyntzel
2829 7028 
Rune@UngMoo.dk
 
Lejrleder:
Loise Scharling
3042 1232
Loise@UngMoo.dk
 
Lejrleder og økonomikoordinator:
Jonas Lemvig 
8161 8841
Jonas@UngMoo.dk
 
Lejrleder:
Sascha Sørensen
3027 2339
 
Lejrleder:
Pauline Mølkjær-Jørgensen
2568 2030
 
Ungekoordinator:
Julie Fredebo
koordinator@UngMoo.dk
Lejrens adresse
Handbjerghus Efterskole
Aggerholmsvej 4
7790 Thyholm
 
Lejrens CVR-nummer
33549679