Lejr 21 - Ung3

Ung3 er en helt nyopstartet ungdomslejr, som løber af stablen for første gang i sommeren 2024! Motivationen for at starte lejren bygger på et brændende ønske om at give endnu flere unge muligheden for at komme på ferielejr.

Lejren kommer til at tage form i starten af 2024, hvor lejrsted, datoer mm. fastlægges. Vigtigst er det at vide, at vi vil opbygge lejren omkring principperne: fællesskab, humor og mangfoldighed. I kan forvente en dedikeret lejrledelse med mange års erfaringer fra andre ungdomslejre, som er klar til at give den en skalle for at få denne lejr til at køre på skinner og give de unge mennesker et sommerferieminde, som de sent vil glemme.

Skal du være frivillig hjælper på Ung3?

Vi på Ung3 er meget bevidste om, at grundstenen for at skabe en god lejr, er vores hjælpere! Derfor vil vi gøre vores bedste for at klæde jer bedst muligt på til opgaven, samt vægte højt fra start at få skabt et tæt fællesskab i hjælperflokken. På Ung3 løfter vi i flok, bakker hinanden op, og der skal være plads til både grin, alvorssnakke, krammere, feedback og ros. Desuden synes vi, at det er vigtigt at sammensætte en divers hjælperflok, så vi sammen kan rumme alle unge - så søg endelig, uanset din baggrund – det er sikkert lige DIG vi står og mangler! 

Det er vigtigt at nævne, at vi meget gerne vil høre dig og dine ideer – da ‘plejer’ er smuttet en tur på langfart. Som medhjælper på en helt nyopstartet lejr, kan du derfor forvente at blive adspurgt og hørt om eventuelle gode idéer og forslag, da vi er overbeviste om at samarbejde er roden til at gøre gode ting endnu bedre. Vi glæder os enormt meget til at skabe alletiders lejr sammen med dig. 

Som hjælper på ungdomslejr skal du være fyldt 20 år ved lejrens begyndelse.

Vil du hjælpe i vores køkken?

Uden mad og drikke, dur helten ikke. Køkkenholdet er en essentiel del af lejren, og vi skal bruge et sejt køkkenhold på 6-8 hjælpere, som er klar til at give den max gas. Menuen for lejren fastsættes i fællesskab af køkkenholdet inden lejren starter, hvor al indkøb også foretages. På lejren er din opgave derfor, i samarbejde med dit seje hold, at tilberede maden, og skråle med til god musik under opvasken.

Du kan således være køkken-frivillig uden væsentlig erfaring i et køkken. Du vil opleve, at de unge, til tider, gerne vil hjælpe til og bruger køkkenet som et frirum. Derfor vil du som køkken-frivillig også have tæt kontakt med de unge – selvom meget af din tid vil foregå i køkkenet og ikke på fodboldbanen. 

Ung på lejr

Kender du en ung på 13 til 18 år, som gerne vil med på denne lejr, så kontakt din lokale Røde Kors afdeling (https://www.rodekors.dk/afdelinger) eller familieafdelingen i din kommune, og hør, om de sender børn/unge afsted på lejr.

Det koster 3.600 kr. at deltage på ungdomslejr og kun i særlige tilfælde har vi børn/unge som får en plads udenom vores indstillere.

 

 

Indstil til børnelejr

Her indstiller du et barn (7-13 år) til en børnelejr. Vælg din kommune på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre


Indstil til ungdomslejr

Her indstiller du en ung (14-17 år) til en ungdomslejr. Vælg en ungdomslejr på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre

Indstil ung til denne lejr

Dette er en lejr for unger i alderen 13-18 år

Information om lejren

Uge
Lejren afholdes i uge 28 2024 (6.-14. juli)
 
Forberedelsesweekend
Afholdes 12.-14. april 2024 og er obligatorisk for alle hjælpere.
 
Antal unge
ca. 60 unge i alderen 14-17 år

Antal hjælpere
ca. 35 frivillige hjælpere (inklusive køkkenhold og lejrledelse)

Kontaktinfo på lejrledelsen
 
Lejrleder
Louise Guldberg Rost
FL21.leder6@rodekors.dk
 
Lejrleder
Nina Dahl Stokkendahl Kristensen
FL21.leder7@rodekors.dk

Lejrleder
Steffen Thisgaard Andersen
 
Lejrens adresse
Vesterbølle Efterskole
Sognevejen 300 
9631 Gedsted