Lejr 23 - Jubellejren

 
Vi ved, at en uges ferielejr kan noget helt magisk og kan give børnene nogle nye gode venner, en masse god voksenkontakt og vigtigst af alt masser af succesoplevelser, som de kan fortælle om i skolen, når de kommer hjem. Jubellejren er en lejr, som i høj grad er drevet af hjælperne, som planlægger ugens aktiviteter - og det er vigtigt for os, at de voksne får en lige så god og sjov uge, da det helt naturligt smitter af på børnene, som fornemmer de engagerede voksne, som har lyst til at bruge deres sommerferie sammen med dem. Vores mål er at alle skal have været brudt ud i jubel flere gange i løbet af ugen!
 
At bryde ud i jubel er heller ingen sag, når man holder til i smukke Midtjyske omgivelser med mulighed for at lave masser af skønne aktiviteter inde som ude (dog helst ude). Jubellejren ligger i uge 30, og i denne uge kan alt lade sig gøre, hvad enten det er en fodboldturnering, bygge kæmpe piratskibe eller danse til discofest.
 
Vi er en lejr med et åbent køkken, hvor køkkenholdet har frie tøjler til at være tossede og kreative med maden. Vi bestræber os på at være bæredygtige, så længe at vi ikke skal gå på kompromis med børnenes oplevelse af at være på lejr. Derfor håber vi at kunne finde sjove og kreative måder at gøre bæredygtighed (som måske normalt ikke er en del af hverdagen for vores børn) en del af det at være på Jubellejr og et sjovt tiltag. Det kan f.eks. være skraldespande forklædt som et papirmonster og et plastikmonster.
 

Indstil barn/børn til denne lejr

Kender du et barn, som gerne vil med på denne lejr, så kontakt din lokale Røde Kors afdeling (https://www.rodekors.dk/afdelinger) eller familieafdelingen i din kommune, og hør, om de sender børn/unge afsted på lejr.

Det koster 3.300 kr. at deltage på ferielejr og kun i særlige tilfælde har vi børn/unge som får en plads udenom vores indstillere.

Indstil til børnelejr

Her indstiller du et barn (7-13 år) til en børnelejr. Vælg din kommune på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre


Indstil til ungdomslejr

Her indstiller du en ung (14-17 år) til en ungdomslejr. Vælg en ungdomslejr på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre

Indstil barn til denne lejr

Dette er en lejr for børn i alderen 7-13 år

Information om lejren

Uge
Lejren afholdes i uge 30 i 2024. Det vil sige 21.-26. juli for børnene og 19. juli-27. juli for hjælperne.

Forberedelsesweekend
Afholdes d. 19-21. april 2024. Forberedelsesweekenden er obligatorisk for hjælpere. 

Antal børn
60 børn i alderen 8-13 år

Antal hjælpere
Ca. 40

Kontaktinfo på lejrledelse
Mail: jubellejren@urkmail.dk

Lejrens hjemmeside: www.jubellejren.dk

Sarah // Lejrleder, børnekoordinator og økonomi
60 45 09 23

Sebastian // Lejrlederassistant
22 97 87 46

Marlene // Lejrlederassistant
23 24 10 46

Daniel // Lejrleder, økonomi og fundraising
61 33 28 54

Matilde // Lejrlederassistant
20 47 11 60

Lejrens adresse
Sognevejen 300
9631 Gedsted

Lejrens CVR-nummer
40322280