Lejr 2 - Østjyllandslejren

Den allervigtigste regel på Østjyllandslejren er, at alle skal have det sjovt! Og Østjyllandslejren tilbyder uden tvivl helt fantastiske rammer til dette!

Vi lægger stor vægt på, at lejren er en ferie, og ferie indebærer naturligvis alverdens sjove aktiviteter såsom vilde glidebaner, robotbygning, smykkeværksted og andre kreative udfoldelser, hvor kun fantasien sætter grænserne for, hvad børnene kan opleve.

Derudover skal vi i løbet af ugen på bl.a. tivolitur og biografbesøg og ikke mindst forkæles med rigtig lækkert mad lavet af vores fabelagtige køkkenhold. Og så afsluttes ugen naturligvis med en stor temafest med DJ, røgmaskine og dans til den helt store guldmedalje.

Der er altså lege og aktiviteter for alle, og der er plads til alle! Østjyllandslejren planlægges og afvikles af en flok super seje og engagerede hjælpere, som er topmotiveret for at give alle børn en uforglemmelig sommerferieoplevelse. Hjælperne forbereder inden lejren på forberedelsesweekenden et forholdsvist detaljeret program for hele ugen, da det er vores oplevelse, at børnene har den bedste lejr, når rammerne er tydelige, og de kender dagens rutiner.

Vores højeste prioritet for ugen er at skabe de bedste forudsætninger for, at alle børn kan danne værdifulde relationer med hinanden såvel som med hjælperne og på den måde opleve at blive en del af det fantastiske fællesskab, som Østjyllandslejren også er.

Også blandt hjælperne er der et rigtig godt fællesskab, som prioriteres meget højt. Alle opgaver løftes i flok, og det betyder bl.a., at et par hjælpere hver dag hjælper vores køkkenhold med at tilberede dagens måltider og derved også tager del i de mere praktiske opgaver på lejren. På den måde øges samhørigheden og fællesskabet på tværs af hele hjælperflokken til gavn for både voksne og børn.

Indstil barn/børn til denne lejr

Er du forælder til et barn, som gerne vil med på denne lejr, så kontakt din lokale Røde Kors afdeling (https://www.rodekors.dk/afdelinger) eller familieafdelingen i din kommune, og hør, om de sender børn/unge afsted på lejr.

Det koster 3300 kr. at deltage på ferielejr og kun i særlige tilfælde har vi børn/unge som får en plads udenom vores indstillere.

 

Indstil til børnelejr

Her indstiller du et barn (7-13 år) til en børnelejr. Vælg din kommune på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre


Indstil til ungdomslejr

Her indstiller du en ung (14-17 år) til en ungdomslejr. Vælg en ungdomslejr på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre

Information om lejren

Uge
Lejren afholdes i uge 29 i 2023. Det vil sige den 16.-22. juli for børnene og den 15.-23. juli for hjælpere.

Forberedelsesweekend
Den 28.-30. april 2023 Det er obligatorisk at deltage i forberedelsesweekenden.

Evalueringsweekend
D. 24.-25. september 2023.

Antal børn
75 børn i alderen 7-13 år.

Antal hjælpere
Ca. 42 frivillige (inklusiv lejrledelse og køkkenhold)

Kontaktinfo på lejrledelsen
Lejrleder og børnekoordinator:
Emma Løvschall Kristiansen
23 96 71 73
 
Lejrleder:
Rasmus Jørgensen
FL2.leder4@urk.dk
42 28 37 07
 
Lejrleder:
Mia Berg Vraa
FL2.leder5@urk.dk
29 89 84 94

Lejrens adresse
Det ny Sletten
Bøgedalsvej 16
8680 Ry
 

Lejrens CVR nummer
31721040