Lejr 2 - Østjyllandslejren

Den allervigtigste regel på Østjyllandslejren er, at alle skal have det sjovt! Og Østjyllandslejren tilbyder uden tvivl helt fantastiske rammer til dette!

Vi lægger stor vægt på, at lejren er en ferie, og ferie indebærer naturligvis alverdens sjove aktiviteter såsom vilde glidebaner, robotbygning, smykkeværksted og andre kreative udfoldelser, hvor kun fantasien sætter grænserne for, hvad børnene kan opleve.

Derudover skal vi i løbet af ugen på bl.a. tivolitur og biografbesøg og ikke mindst forkæles med rigtig lækkert mad lavet af vores fabelagtige køkkenhold. Og så afsluttes ugen naturligvis med en stor temafest med DJ, røgmaskine og dans til den helt store guldmedalje.

Der er altså lege og aktiviteter for alle, og der er plads til alle! Østjyllandslejren planlægges og afvikles af en flok super seje og engagerede hjælpere, som er topmotiveret for at give alle børn en uforglemmelig sommerferieoplevelse. Hjælperne forbereder inden lejren på forberedelsesweekenden et forholdsvist detaljeret program for hele ugen, da det er vores oplevelse, at børnene har den bedste lejr, når rammerne er tydelige, og de kender dagens rutiner.

Vores højeste prioritet for ugen er at skabe de bedste forudsætninger for, at alle børn kan danne værdifulde relationer med hinanden såvel som med hjælperne og på den måde opleve at blive en del af det fantastiske fællesskab, som Østjyllandslejren også er.

Også blandt hjælperne er der et rigtig godt fællesskab, som prioriteres meget højt. Alle opgaver løftes i flok, og det betyder bl.a., at et par hjælpere hver dag hjælper vores køkkenhold med at tilberede dagens måltider og derved også tager del i de mere praktiske opgaver på lejren. På den måde øges samhørigheden og fællesskabet på tværs af hele hjælperflokken til gavn for både voksne og børn.

Indstil barn/børn til denne lejr

Er du forælder til et barn, som gerne vil med på denne lejr, så kontakt din lokale Røde Kors afdeling (https://www.rodekors.dk/afdelinger) eller familieafdelingen i din kommune, og hør, om de sender børn/unge afsted på lejr.

Det koster 3000 kr. at deltage på ferielejr og kun i særlige tilfælde har vi børn/unge som får en plads udenom vores indstillere.

 

Indstil til børnelejr

Her indstiller du et barn (7-13 år) til en børnelejr. Vælg din kommune på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre


Indstil til ungdomslejr

Her indstiller du en ung (14-17 år) til en ungdomslejr. Vælg en ungdomslejr på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre

Indstil barn til denne lejr

Dette er en lejr for børn i alderen 7-13 år

Information om lejren

Uge
Lejren afholdes i uge 30 i 2022. Det vil sige den 24.-30. juli for børnene og den 23.-31. juli for hjælpere.

Forberedelsesweekend
Den 6.-8.maj 2022 Det er obligatorisk at deltage i forberedelsesweekenden.

Evalueringsweekend
D. 24.-25. september 2022.

Antal børn
75 børn i alderen 7-13 år.

Antal hjælpere
Ca. 42 frivillige (inklusiv lejrledelse og køkkenhold)

Kontaktinfo på lejrledelsen
Lejrleder og børnekoordinator:
Emma Løvschall Kristiansen

FL2.leder1@urk.dk

23 96 71 73

Lejrleder:
Rasmus Jørgensen
rasmus3707@hotmail.com
42 28 37 07

Lejrleder:
Gitte Krag Nissen
gitte-krag-nissen@hotmail.com
50 59 06 87

Lejrleder og børnekoordinator:
Mia Berg Vraa
miavraa@gmail.com
29 89 84 94

Lejrens adresse
Det ny Sletten
Bøgedalsvej 16
8680 Ry

Lejrens CVR nummer
31721040