Lejr 8 - Frøen

Velkommen til Frøen

Her får du sommerferielejr til op over begge ører og du vil opleve at to dage aldrig er ens, og at der er leg, smil og high-fives til alle. 

Det skal først og fremmest være sjovt at være på ferielejr - både for børn og frivillige. Derfor er Frøen en uge proppet med skønne aktiviteter. Det kan være alt fra udflugter, orienteringsløb og vandkamp til lejrbålshygge og højtlæsning. Nogle aktiviteter er fælles, mens andre er inddelt i aldersbestemte grupper. Vi bruger så meget tid udendørs som det danske sommervejr tillader, for vi elsker at have højt til himlen og plads til store vejrmøller. 

Vores motto er ferielejr for alle, og det betyder at vores lejr skal være et rart sted at være for alle. Vi er meget opmærksomme på at alle børn bliver inkluderet i fællesskabet og ikke føler sig udenfor. Vi elsker den særlige ferielejrmagi der opstår når børn og voksne er sammen om at skabe en uforglemmelig uge fyldt med nye venskaber og fede oplevelser.

Vi holder til på Frøslevlejrens Efterskole i Sønderjylland. Her har vi skønne og moderne faciliteter med blandt andet dansesal, et stort krea-lokale, egen mini-biograf og masser af kvadratmeter at boltre os på. Vi bor tæt på skoven og tager gerne på tur til den nærliggende shelterplads, ud at fiske eller på besøg på den lokale rideskole. Den årlige tur til Legoland skal vi naturligvis heller ikke glemme!

Ugens færdige program udarbejdes af hjælperne på vores hyggelige forberedelsesweekend. Kun fantasien sætter grænser for hvilke lege og eventyr årets lejr byder på.

Hjælper på Frøen

Når du er hjælper på Frøen, er du i gang fra tidlig morgen til sen aften. Til gengæld er din dag spækket med sjov, leg og hyggelige stunder. Vi er en lejr med sammenhold og gang i den, og det er vigtigt at du er frisk på at være en aktiv del af lejren. Det er hårdt at være hjælper, men det er også sjovt og enormt givende. Du bliver en del af en engageret hjælpergruppe, og du kommer til at være sammen med en masse helt fantastiske børn der har glædet sig til at komme af sted på ferielejr. Som hjælper kan du virkelig mærke at du gør en forskel – børnene hygger sig, leger, og har det sjovt med hinanden og med dig.

Som frivillig skal du være fyldt 18 år, og du skal være klar på at dele ud af dig selv og give den gas sammen med børn og voksne. Vi er en mangfoldig frivilliggruppe med mange forskellige talenter, og vi har plads til dig hvad end du er habil spejder, er en ørn i et krea-lokale, kan give et nummer på en guitar, elsker at klæde dig ud, er en eminent godnathistoriefortæller, eller noget helt sjette.

Køkkenholdet på Frøen

I køkkenet på lejren sørger vi for at børn og hjælpere får god og nærende mad, men at der også er plads til forkælelse og søde sager, da både børn og voksne er på ferie. I køkkenet er der højt humør, og vi starter gerne morgenerne med Disney-musik og fuld damp på kaffemaskinen og brødovnen.

Der er ingen krav om professionel erfaring med at være i et køkken, men du skal være klar på at der er masser af travlhed op til måltiderne. Hvis du nyder at lave mad og har lyst til at forkæle en sulten og taknemmelig flok børn og voksne, så er køkkenholdet lige noget for dig. Tit bruger vi køkkenet som et pusterum til børn der har brug for afveksling og har lyst til at hjælpe med madlavningen.

Indstil barn/børn til denne lejr. Alle pladser på Frøen 2024 er booket. Kontakt venligst lejrledelsen hvis du har spørgsmål.

Kender du et barn, som gerne vil med på denne lejr, så kontakt din lokale Røde Kors afdeling (https://www.rodekors.dk/afdelinger) eller familieafdelingen i din kommune, og hør, om de sender børn/unge afsted på lejr.

Det koster 3.300 kr. at deltage på ferielejr og kun i særlige tilfælde har vi børn/unge som får en plads udenom vores indstillere.

Indstil til børnelejr

Her indstiller du et barn (7-13 år) til en børnelejr. Vælg din kommune på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre


Indstil til ungdomslejr

Her indstiller du en ung (14-17 år) til en ungdomslejr. Vælg en ungdomslejr på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre

Information om lejren

Uge
Lejren afholdes i uge 28 i 2024. Det vil sige søn. d. 7.- lør d. 13. juli for børnene og fre. d. 5.- søn. d. 14. juli for de frivillige.

Forberedelsesweekend
Afholdes 3.-5. maj 2024. Det er obligatorisk for hjælpere at deltage i forberedelsesweekenden. 

Antal børn
Cirka 65 i alderen 7-13 år.

Antal hjælpere
Cirka 36 hjælpere, 7 i køkkenet og 5 lejrledere

Facebookside
facebook.dk/URKLEJR8

Kontaktinfo på lejrledelsen

Kontakt den samlede lejrledelse på sommerlejr.froeen@urkmail.dk
Hvis du vil kontakte børnekoordinatorerne direkte, kan du benytte kontakt.froeen@urkmail.dk
Hvis du vil kontakte økonomikoordinatorerne direkte, kan du benytte budget.froeen@urkmail.dk
 
Lejrleder og børnekoordinator 

Nicolai Poulsen 

Lejrleder og frivilligkoordinator
Anna Them Steffensen 

Lejrlederassistent
Signe Grønning

Lejrlederassistent og økonomiansvarlig
Maria Askholm Nielsen 

Børnekoordinater
Emma Tine Nielsen

Lejrens adresse

Frøslev Efterskole
Lejrvejen 85
6330 Padborg
 

Lejrens CVR nummer
31696941