Lejr 9 - Smilets Lejr 


På Smilets Lejr er det vigtigste, at vi holder ferie på børnenes præmisser. Vi elsker de store gennemførte temadage, men mindst lige så meget at have tid til at bygge lego hele dagen. Aktiviteterne spænder bredt fra vilde vikingeløb i skoven over kreaworkshops til daglige vandkamp og aftenbål. Vi skaber rammerne for en tryg kontakt og nærværende voksne, der har overskud til bare at være sammen. Vi strukturerer dagene på tværs af forskellige grupper, så man bliver inddraget i forskellige fællesskaber i løbet af ugen. 
 
Vi synes, det er vigtigt at møde børnene hvor de er, om det er i en fjollet leg eller i en alvorlig samtale, er vi klar. Derfor har vi også hjælpere med meget forskellige baggrunde og dermed favner bredt. Mangfoldighed er et nøgleord på en ferielejr og det vigtigste er, at man som hjælper har lysten til at være sammen med børnene og give noget af sig selv. 

Smilets Køkken

I Smilets køkken er der både plads til grøntsager og kage - maden er baseret på børns livretter, dog ofte med smagfulde og sunde twist. Med så mange børn og voksne, der skal spise på en gang er det vigtigt at måltiderne flyder effektivt, hvorfor et velstruktureret køkkenhold er helt afgørende.
 
Køkkenet ledes af Ditte, der står for planlægning og indkøb på forhånd, så du skal som køkkenfrivillig blot møde op og give den gas - du behøver ikke vælte rundt i køkkenerfaring for at kunne gøre en forskel på lejren. Det skal være sjovt at være køkkenfrivillig og vi vægter at være mange, så der også er plads til hygge og middagslure. 

Lejrstedet og området

Lejren afholdes på Vesterdal Efterskole. Efterskolen byder på lækre udendørs områder med mange aktivitetsmuligheder samt klasselokaler hvis vejret ikke holder. Børnene sover på 2 eller 3-mands værelser og der er voksne i nærheden natten igennem. 
Læs meget mere om lejren på vores hjemmeside.
 
Indstil barn/børn til denne lejr Alle pladser på Smilets Lejr 2024 er booket. Kontakt venligst lejrledelsen hvis du har spørgsmål.
Kender du et barn, som gerne vil med på denne lejr, så kontakt din lokale Røde Kors afdeling (https://www.rodekors.dk/afdelinger) eller familieafdelingen i din kommune, og hør, om de sender børn/unge afsted på lejr.

Det koster 3.300 kr. at deltage på ferielejr og kun i særlige tilfælde har vi børn/unge som får en plads udenom vores indstillere.

Indstil til børnelejr

Her indstiller du et barn (7-13 år) til en børnelejr. Vælg din kommune på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre


Indstil til ungdomslejr

Her indstiller du en ung (14-17 år) til en ungdomslejr. Vælg en ungdomslejr på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre

Information om lejren.
 

Uge
Lejren afholdes i uge 29 i 2024. Datoerne er 14.-20. juli for deltagere og 13.- 21. juli for frivillige.

Forberedelsesweekend
Afholdes d. 3.-5. maj 2024 på Fyn. Forberedelsesweekenden er obligatorisk for hjælpere.

Antal børn
Ca. 85 børn i alderen 7-13 år.

Antal hjælpere
Ca. 55, inklusiv køkkenhold og lejrledelse.

Hjemmeside
www.smiletslejr.dk

Kontaktinfo på lejrledelsen
Lejrledelsen kan kontaktes på: smiletslejr@urkmail.dk

Lejrledere

Casper Lundgreen, Lejrleder og Børnekoordinator
21 23 42 72

Christian Bertelsen, Lejrlederassistent
29 93 34 35

Magnus Buch, Lejrleder og Børnekoordinator
40 84 03 02

Mathias Høgh Titelbech, Lejrleder og Økonomi
60 73 72 35

Mette Pihl Fly, Lejrlederassistent
20 13 56 07

Lejrens adresse
Vesterdal Efterskole, Gl. Assensvej 12,
5580 Nr. Åby
 
Lejrens CVR-nummer
31721229