Lejr 16 - Lykkelejren

 
Lejrens primære byggeklodser er, (1), at alle er forskellige, og vi skal kunne rumme alle, (2) at vi er en analog lejr med fokus på oplevelser udenfor, (3) at vi vil gerne både vil kunne dvæle ved de gode oplevelser og indtryk og samtidig improvisere når der er behov for at der sker noget vildt. Vi vil gerne have frivillige med så forskellige baggrunde som muligt, så hvad enten du er murer, pædagog, tømrer, statskundskaber, arbejdsmand/kvinde, kommunikationsstuderende, naturvejleder, kok og/eller kunstner så tror vi på, at du har noget unikt at give til børnene!
 

Lejren har et fokus på natur og bevægelse, og arbejder med en blanding af de aktiviteter vi planlægger på forhånd i vores bobler og de aktiviteter, som opstår spontant i et sjovt øjeblik børnene. Så hvad enten du er til detektivdag, uhyggelige historier, en dag på mountainbike, moderne dans, byg et hus, bål eller en dag ved vandet, så er der næsten frie rammer.

På Lykkelejren er det vigtigt for os, at alle er med til at bære ugen og der vil derfor være en høj grad af medbestemmelse og mulighed for at få ansvar. Vi arbejder med en ”flad struktur” hvor der ikke er langt fra lejrlederen til hjælperen. Vi skaber rammerne og bringer børn og hjælpere sammen – du skaber oplevelserne – og det er kun fantasien der sætter grænser!
 
På Lykkelejren er køkkenet en integreret del af lejren. Vi vil gerne have et køkken, som synes det er fedt at være selvkørende med ansvar for eget budget, indkøb osv. Hvis køkkenet gerne vil lave tre-retters menu inspireret af de kendte og kongelige? Så er det det vi gør! Køkkenet styrer selv budget, madplaner etc. så glem alt om trist og grå lejrskolemad og kødsovs.
 
På Lykkelejren tror vi på, at engagerede frivillige skaber engagerede børn og en uge med smæk på. Derfor giver vi os alle sammen fuldt ud i en uges lykkerus, og så sover vi når vi kommer hjem. På Lykkelejren er forweekenden obligatorisk, fordi det er den bedste mulighed vi har for at se hinanden i øjnene inden vi skal afsted på lejr, og så er det selvfølgelig her vi planlægger hvordan en uges lykke egentlig ser ud.
 
Vi glæder os til at se DIG til en fantastisk uge 30 i selskab med en masse fantastiske unger.
 

Lejrstedet og området

Lejren finder sted på fantastiske Faxehus efterskole lige ned til stranden ved Faxe på Sjælland. Efterskolen har alt, hvad hjertet kan begære i form af moderne faciliteter, et toplækkert køkken, shelters, svedhytte, skov og massevis af andre grønne muligheder for udendørs sjov og ballade.

 

Indstil til børnelejr

Her indstiller du et barn (7-13 år) til en børnelejr. Vælg din kommune på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre


Indstil til ungdomslejr

Her indstiller du en ung (14-17 år) til en ungdomslejr. Vælg en ungdomslejr på listen.
Læs mere om de enkelte ferielejre

Indstil barn til denne lejr

Dette er en lejr for børn i alderen 7-13 år

Information om lejren

Uge
Vi afholder lejr i uge 30 i 2021. Det vil sige den 24. juli-1. august for hjælpere og 25.–31. juli for deltagere.

Obligatorisk forberedelsesweekend den 7.-9. maj 2021
19. juni 2021: Klargøringsdag og status for forberedelse (tidl. arbejdsdag)
28. - 29. august 2021: Evalueringsweekend

Antal børn
70 børn i alderen 7-13 år.

Antal hjælpere
40-45 (inkl. lejrledelse og køkken)

Kontaktinfo på lejrledelsen
Du kan skrive til Lykkelejren på lejr16@urkmail.dk

Lejrleder og børnekoordinator
Freja Marie Tange på 53 66 15 64

Lejrleder
Henrik Nielsen på 30 93 63 04

Lejrlederassistent og børnekoordinator
Amalie Grube på 22 38 12 13

Lejrens adresse
Faxehus Efterskole
Strandstræde 3
4654 Faxe Ladeplads

Kommuner
Ishøj, Gladsaxe, Sorø, Lejre, Køge og København (delt med Solskinslejren)

Lejrens CVR-nummer
38208268